De Economie

De economie is een breed begrip. Economie is het bestuderen van de keuzes die mensen maken bij de productie, consumptie en distributie van schaarse goederen en diensten. Wat dit daadwerkelijk betekend is dat economen zich bezighouden met één of al deze aspecten. Zo zal ik ook schrijven over de laatste ontwikkelingen in de economie. Maar dit zal vooral onder de categorie nieuws worden geschreven. Nieuws weetjes zijn bijvoorbeeld bedrijven in financiële problemen, stijging van de zorgpremie, de daling aandeelkoersen van crypto currency, etc. Ik schrijf graag over nieuws maar ook over middelen die ervoor zorgen dat ondernemers en bedrijven zich goed kunnen onderhouden binnen hun markt.

Aandelen & Koersen

Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in aandelen en koersen. Daarnaast is sinds de laatste jaren crypto currency een groot onderwerp geworden. Ik ben dan ook van mening dat het belangrijk is om deze ontwikkelingen in de gaten te houden. Daarom zal ik dit dan ook binnen in dit blog over economie proberen uit te lichten. Ik zal jullie zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat het precies inhoud en waarom het zo interessant is. Normale koersen en aandelen bijhouden is natuurlijk niet iedereen zijn passie, maar kan wel erg veel profijt bieden. Ik ben erg geïnteresseerd in de manier waarop de markten dalen en stijgen. De cryptomarkt is erg instabiel en kan elke dag weer anders zijn. Er kunnen erg grote uitbraken zijn naar boven maar ook naar beneden. Dit betekend dat elke dag erg veel gebeurt binnen de markten. De traditionele aandelenmarkten zijn erg stug en zullen niet al te snel stijgen of dalen. Behalve bij een economische crisis.

BEdrijven en ondernemingen

Als ondernemer wil ik mijn mede-ondernemers graag helpen met het nemen van moeilijke en leuke beslissingen. Het blijft moeilijk voor ondernemers om de juiste beslissingen te nemen voor hun organisatie. Zo is het huren van een afvalcontainer of inhuren van een professionele vakman een lastig om aan te komen. Het is belangrijk voor ondernemingen om constant bij te blijven en nieuwe dingen te proberen en te ondernemen. Ik zal in mijn blog jullie proberen duidelijk te maken wat voor mij heeft gewerkt en wat wellicht ook voor jullie en je bedrijf kan werken in de toekomst. Ik ben altijd bezig met het vinden van ‘quick wins’ en strategische stappen die ik kan nemen. Daarnaast probeer ik aanpassingen te doen aan de manier waarop ik werk. Zo blijf ik geprikkeld en kan ik nieuwe dingen ondernemen.